Når Bedste pludselig lægger sig til at dø

– er det imponerende at se hvor forskelligt børn reagerer.

En laver et lille hjerte i ståltråd som hun skal have med sig på rejsen, en anden græder hjertesskærende, men ender med at synes, at de nu nok egentlig er en god nok ting, at Bedste bliver til en stjerne på himlen.

Bedste havde egentlig klaget lidt over vejrtrækningen og følt at hun havde lungebetændelse i nogle måneder. Lægerne havde ikke kunnet finde noget der tydede på det, så det måtte vel være en virus eller sådan noget. Så for små tre uger siden havde hun banket i bordet og sagt, at nu måtte de altså finde ud af hvad der var galt…..

Lungekræft lød dommen på, men ingen grund til panik. Der skulle lige nogle undersøgelser til før de ville begynde en kemobehandling. Lidt søvnig var hun til daglig men ellers ved godt mod.

Fredag blev hun kørt på hospitalet, fordi hun faldt pludseligt i søvn. Lægevagten kunne ikke rigtigt tage sig af, at at hun sådan faldt i søvn lige pludseligt, så en veninde ringede efter Falck og Bedste blev kørt på hospitalet.

Her blev det konstateret, at hun havde fået to blodpropper og at det såmænd ikke kun var lungerne, der var ramt af kræft, men også lymfeknuder og knoglemarv var ramt….. Faktisk var der vist ikke rigtigt noget der ikke var ramt, så det så ikke for godt ud mente lægerne.

Tirsdag morgen checkede Bedste ud af det blå hotel……. Heldigvis nåede hun ikke at mærke noget. Det kom bare så pludseligt.

 

Reklamer

5 thoughts on “Når Bedste pludselig lægger sig til at dø

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s